Citat

A 2a zi de toamna

Ei bine daca prima zi de toamna a lui 2014 aproape ca a innecat tara aceasta (si a mai fost si frig prin Bucuresti) ce parere sa mai avem de a 2a zi care tocmai s-a terminat…

_幾乎忘了在等

Daca ieri toata lumea vorbea despre ios8 si iphone 6 versus galaxy alpha de la samsung astazi s-a vorbit despre echipamente de sky si ce facem de revelion.

Daca ieri s-a vorbit despre Ponta si scandalul B1 tv la adapostul parcarii acoperite astazi s-a stat la soare cu povesti din concedii si pregatirea masinii de iarna.

Uimitor acest popor roman, in fiecare zi ma minunez cum trece peste greutati si trenduri sociale atat de usor (parca prea) ghidat pana si de vremea de afara.

Fix ca hobitii suntem, ne place mancarea – voia buna – si munca putina 🙂

Citat

7 Sfaturi de viata – p2

fericire2

Chestii simple si de bun simt, cu totii le stim deja insa parca trebuie sa ni le amintim pentru a fi impacati cu viata si per total mai fericiti.

  • Nu este nimic nobil in a te simti superior celor din jur. Nobil este atunci cand realizezi ca esti superior versiunii tale mai vechi.
  • Pentru Tati de fete – Fiti in viata barbatul cu care ai vrea ca fiica ta sa se casatoreasca.
  • Faceti diferenta intre actiuni morale si actiuni corecte, chiar si in viata de zi cu zi.
  • Tot timpul vei regreta mai mult lucruri pe care NU le-ai facut decat pe cele care le-ai facut.
  • Traieste viata pe care ti-o vrei, nu viata pe care o vor ceilalti pentru tine.
  • Nu lua decizii cand esti nervos, si nici nu fa promisiuni atunci cand esti fericit.
  • Si nemuritoarea: Nu te certa cu un om prost deoarece te va aduce la nivelul lui si avant experienta mai mare te va bate.

 

Citat

Invata sa programezi simplu si gratuit

Multi sunt de parere ca odata ce ai invatat un limbaj de programare, este foarte usor sa treci la urmatorul – modul de gandire fiind format deja pentru logica programarii.

Dar ce se intampla cand nu stii nici acel prim limbaj de programare ?

Codeacademyofera tutoriale gratuite pentru a acumula bazele programarii si folosirea unor utilitare foarte interesante care te vor ajuta sa te perfectionezi.
Un mod foarte simplu si accesibil de a incepe pe drumul programarii web si nu numai.

Invata sa programezi:
→ JavaScript
→ HTML/CSS
→ PHP
→ Python
→ Ruby
→ APIuri

www.codecademy.com

Citat

Test online de culoare pentru Televizoare

Cel mai simplu mod de a testa culorile redate de un televizor. Fie el LED, Plasma, LCD decizia de a alege televizorul potrivit trebuie luata in functie de calitatea imaginii si a culorilor.
Testul poate fi accesat aici
Accesati adresa direct de pe televizor (daca e smart) sau proiectati imaginea pe tv via hdmi.
Faceti testul de culoare de pe televizor (dupa ce in prealabil l-ati facut si va stiti scorul) – daca scorul scos la final este cu mult diferit de testul initial atunci este posibil ca ecranul sa nu randeze culorile cum trebuie – sau nu este calibrat cum trebuie.